Aanbod

Functionele neurologie

Graag ga ik met jullie aan de slag!

Ik werk met trajecten op maat!
De eerste afspraak is een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens het gesprek bespreken we waar jullie tegenaan lopen en hoe ik jullie kind kan helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Ook wordt jullie kind getest op de actieve reflexen en de minder ontwikkelde hersenhelft. Het traject helpt kinderen met uitdagingen bij leren, gedrag, motoriek en zintuiglijke overprikkeling. Voor een vaste prijs geven we samen jullie kind het stapje wat het nodig heeft om zich verder te ontwikkelen.  

                                                                                                    Klik hier om een gratis intakegesprek te plannen!

Wil je meer weten? Lees hieronder verder.

Ons traject heeft een vaste prijs, is op maat, voor elk kind persoonlijk. Ik heb passie voor mijn vak in wil graag elk kind helpen en brengen tot het volledige leerpotentieel.

Als jullie besluiten om met het traject te starten, stel ik de oefeningen samen die perfect aansluiten op jullie kind. 

Berdine staat voor:

  • Betrokkenheid
  • Passie
  • Betrouwbaarheid

Hoe fijn is het om voor een vaste prijs aan de slag te gaan. Geen gezeur met factuur na factuur, maar vanaf het begin duidelijkheid.

Wij starten bij het fundament, zodat het resultaat niet uit kan blijven.

Ieder kind is uniek.
Daarom biedt Berdine een paar trajecten. Tijdens de intake kijken wij samen welk traject het best passend is. Berdine staat volledig voor wat ze doet met passie, kennis, een no-nonsens mentaliteit.

Wat is het jouw waard om het volledige leerpotentieel uit jouw kind te halen?

Begeleiding op maat
Dit traject helpt jouw kind op het gebied van leren en/of gedrag. Dit traject is geschikt voor kinderen met matige leer- en gedragsproblemen.

RT – aanvulling op begeleiding op maat
Als jouw kind na dit traject van 4 tot 8 maanden nog wat hulp nodig heeft om op het niveau van zijn jaargroep mee te komen, bieden wij een RT-traject aan. Dit traject bevat RT voor lezen, rekenen spelling en begrijpend lezen. Dit traject duurt maximaal 3 maanden en kost €925,-.

Intensieve begeleiding
Bij dit traject komt jouw kind een half jaar lang 3 keer per week bij mij, zodat jullie minder thuis aan de slag hoeven met jullie kind. Dit traject is geschikt voor
kinderen met ernstige leer- en gedragsproblemen.

Intensieve begeleiding

5995

RT

aanvulling begeleiding op maat
925

Praktijk Berdine

Reflexintegratie & meer