Over mij

Wie ben ik?

 

Ik ben Berdine, reflexintegratietherapeut en leerkracht SBO. Daarnaast ben ik getrouwd, moeder van 2 volwassen jongens en bonusmoeder van 2 volwassen meisjes. In mijn werk als leerkracht zie ik dat kinderen actieve reflexen hebben. Door oefeningen met de kinderen te doen, ontwikkelen ze zich op sociaal, emotioneel en cognitief gebied.

Tijdens mijn opleiding tot reflexintegratietherapeut kwam ik erachter dat ik zelf ook actieve reflexen had. Door mijn eigen ervaring kan ik jullie aan de hand meenemen in dit proces. Ik weet nu dat ik onder andere veel beter in mijn vel zit en me beter kan concentreren.

Ik vind het elke keer weer bijzonder dat een kind op zo’n korte termijn zo veel vooruitgang heeft met lezen, meer vriendjes heeft, socialer in het leven staat.
Passie voor mijn vak delen, laten zien dat het echt mijn droom is om dit te doen.

In juni 2023 ben ik gestart aan een baanbrekende, verdiepende opleiding, functionele neurologie, bij een Amerikaanse neuroloog in New York. Hierdoor kan ik kinderen en volwassenen nog beter en gerichter helpen.Geen een persoon is hetzelfde. Daarom wordt mijn aanbod individueel afgestemd.

Wil je meer weten over deze opleiding?

“If you can dream & imagine it
you definetly can create it!”

Follow us

Praktijk Berdine

Reflexintegratie & meer